Csempék

Nézet:
Sorrend:
CSAR625
A burkolólapok hat különböző színben kaphatók, a hagyományostól a modernig, mindegyik képes hűen utánozni a pala külső megjelenését, valamint kifinomult és soha nem unalmas hangjait.
11 949 Ft/m2
Üzletünkben vásárolható!
CSARRON100
„Természetesen elegáns”: ez a Daring kollekciónk új szlogenje. A puhaság és a felületi ragyogás kombinációja tökéletesen visszaadja a természetes fát. A 15 x 61-es Slim 6,5 mm-es vastagsága ideális felújításokhoz és magas műszaki teljesítményt garantál.

Négy féle méretben elérhető:
15 x 61 x 6,5 mm natural - kültér/beltér
15 x 61 x 9 mm csúszásmentes felületű "strong" - kültér/beltér
24 x 120 natural - kültér/beltér
24 x 120 grip - kültér/beltér – f...
10 925 Ft/1 m2
Üzletünkben vásárolható!
CSAR628
Ezek a kerti padlólapok innovatív digitális technológia felhasználásával készülnek, így ideálisak a szabadban történő telepítéshez. Valójában az optimális alkalmazása kültéri területekre vonatkozik. Teraszok, erkélyek és kerti padlólapok fedezik fel a padló által nyújtott térbeli folytonosság elegáns vonzerejét.
9 545 Ft/m2
Üzletünkben vásárolható!
CSAR629
Az ICON kollekcióban a Ceramiche Rondine az öregedett beton ízét testesítette meg a padlón és a falakon, fokozva az idő által hagyott nyomokat az átfedő táblákon. Modern színekben értelmezve, hivatkozva az NCS árnyalataira, hogy lépést tartson az általuk javasolt színtrendekkel, mind lakossági, mind kereskedelmi célokra alkalmas.
11 949 Ft/m2
Üzletünkben vásárolható!
CSAR630
A faeszenciák iránti szenvedélyünk inspirálta legújabb Living sorozatunkat, a rendkívül eredeti és elengedhetetlen belső terek iránt. Még egyszer úgy döntöttünk, hogy kihasználjuk a porcelán kőagyagok rendkívüli hajlékonyságát egy olyan fa hatású sorozat megtervezésekor, amely értéket ad a mindennapi lakótereknek.
10 799 Ft/m2
Üzletünkben vásárolható!